Ruggensteun Comfort voor rollator Taima XC Outdoor


sinds 22-11-2021 03:01:18

Grote foto ruggensteun comfort voor rollator taima xc outdoor diversen rolstoelen
prijs: € 59
Locatie : Zwolle  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Ruggensteun Comfort voor rollators Taima Comfortabele ruggensteun voor de Taima rollators.Deze brede en zachte ruggensteun verhoogt uw comfort en uw veiligheid tijdens het zitten op uw Taima rollator. Deze luxe ruggensteun laat zich eenvoudig monteren.

Nice2move: een familiebedrijf met liefde voor het vak en met jarenlange ervaring, op het gebied van het hele scala aan zorg- en revalidatie hulpmiddelen. Bij ons ervaart u flexibiliteit en ook nog steeds ouderwetse service en vriendelijkheid. Voor ons is het heel vanzelfsprekend u uit te nodigen aan onze grote en gezellige koffietafel voor ’n kopje lekkere koffie en/of thee om aandachtig naar uw wens(en) te luisteren waardoor wij u gericht en deskundig kunnen adviseren om tot een voor u juiste keuze te komen.

In onze moderne zorgwinkel kunnen wij u een zeer ruime keuze aan o.a. rollators, rolstoelen en scootmobielen laten zien en uit laten proberen. Daarnaast beschikken wij over onze eigen technische afdeling voor alle onderhoud en reparaties. Onze fysieke winkel aan het Diezerplein 26 in Zwolle is goed bereikbaar. U kunt voor onze winkel parkeren. Ook aan de achterzijde aan ’t Streekien  van onze winkel is parkeerruimte beschikbaar.
U kunt bij ons natuurlijk ook online op een veilige en eenvoudige wijze uw aankopen doen.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 1000000955323
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Dietz
 ● SKU (eigen artikel code): 290038


Kenmerken: Kopen in ZwolleKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25182870 Meld aan Aanbodpagina