Rvs cheftafel met bodemschap 1600x700x900 mm (spoelbak links


  • Grote foto rvs cheftafel met bodemschap 1600x700x900 mm spoelbak links diversen overige diversen
  • Grote foto rvs cheftafel met bodemschap 1600x700x900 mm spoelbak links diversen overige diversen
Grote foto rvs cheftafel met bodemschap 1600x700x900 mm spoelbak links diversen overige diversen Grote foto rvs cheftafel met bodemschap 1600x700x900 mm spoelbak links diversen overige diversen
€ 617,10
Locatie Waalwijk  (Noord-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving
Levertijd: 3 weken
Artikelnummer: H2004.10
Cheftafels
Om jouw personeel in de keuken te voorzien van de meest prachtige tafels om ze zo op een prettige manier aan het werk te laten gaan is het aan te raden om te kiezen voor speciale chef tafels. Dankzij een goed stel sterke chef tafels zal de keuken veel prettiger zijn om te gebruiken. We hebben dan ook goed nieuws voor je, bij Horecaking ben je namelijk aan het juiste adres belandt voor alle soorten chef tafels voor in de keuken voor iedere horecazaak. Wat zijn de redenen dat je voor ons moet kiezen en wat voor soort tafels zijn er dan? Lees verder om hier antwoord op te krijgen!

Alle soorten cheftafels
Bij Horecaking zal je diverse soorten chef tafel aantreffen die een ideale toevoeging zijn voor in de keuken in de horeca. Onze werkbladen bestaan uit de beste kwaliteit Rvs staal, je weet dus zeker dat je te maken hebt met kwaliteit. Het is bij chef tafels belangrijk dat je ze kunt blijven schoonmaken, vooral na een avond intensief koken. Door dit Rvs zal dit geen enkel probleem meer opleveren, het is een perfecte toevoeging voor iedere horecagelegenheid met een keuken. Dit in combinatie met het feit dat onze Rvs chef tafels een kraan met wasbak hebben. Door middel van deze toevoeging zal de chef vlot aan het werk kunnen gaan, hij kan gelijk zijn pan vullen met water of zijn pannen afwassen. De chef tafels van Horecaking maken het voor iedere horecakeuken in het land mogelijk om voorzien te zijn van de beste kwaliteit. Dit maakt Horecaking dan ook zo bijzonder, tevens zal je bij ons altijd weer een mooie prijs aantreffen. Kijk anders eens door het aanbod chef tafels, door te kijken naar de soorten die er beschikbaar zijn kan je een beetje in gaan zien over wat voor voordelen het zal opleveren voor bij jou in de keuken. Mocht je vragen hebben dan kan je natuurlijk altijd contact opnemen met een van onze mensen van de klantenservice, zij zullen je vervolgens verder helpen. Horecaking, de plek voor de beste chef tafels in de horeca.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Horeca - Keukenapparatuur: RVS Meubilair
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: HorecaKing
 ● SKU (eigen artikel code): rvs-cheftafel-met-bodemschap-1600x700x900-mm-spoelbak-links-rand
 ● Staat: Nieuw in verpakking
Kenmerken: Kopen in Waalwijk

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22686560

Meer Overige Diversen

Meer Overige Diversen aangeboden in deze subrubriek.