Shiatsu therapie (werkt ook zeer ontspannend)


sinds 26-5-2014 19:55:27

Grote foto shiatsu therapie werkt ook zeer ontspannend diversen overige
prijs: Op aanvraag
Locatie : Capelle aan den ijssel  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Beschrijving

Shiatsu
Deze Japanse geneeswijze is oorspronkelijk ontstaan in het oude China, als een vorm van massage welke reeds meer dan 100 jaar wordt toegepast. Het heeft veel overeenkomsten met acupunctuur, alleen wordt hierbij geen gebruik gemaakt van naalden, maar van een gedoseerde druk uitgeoefend met de vingers.
Shiatsu kan prima worden toegepast als aanvulling op de reguliere geneeswijze, doch mag nimmer worden gezien als een vervanging daarvan. Volgens de Shiatsu-theorie is er in het lichaam Ki (Chi) aanwezig. De westerse wetenschap kent dit begrip niet, maar het kan het beste worden vertaald als levensenergie die door het lichaam loopt via kanalen (meridianen). Zolang deze energie ongehinderd kan stromen, blijft het lichaam in evenwicht en voelt men zich prettig. Omdat in de oosterse wetenschap lichaam en geest als één geheel worden gezien, betekent dat, dat zolang de Ki ongehinderd kan gaan, men zich geestelijk en lichamelijk goed voelt. Soms echter wordt deze stroom geblokkeerd
door b.v. emoties, spanningen, onevenwichtigheid, een trauma of ongezonde voedings- en eetgewoonten met als gevolg, dat ook het lichaam op allerlei manieren last krijgt van deze verstoring, hetgeen zich kan uiten in o.a. pijn, huidproblemen, neerslachtige stemmingen of andere klachten.
Wat kan Shiatsu voor u doen?
In de praktijk blijkt dat Shiatsu-behandelingen kunnen helpen bij klachten, welke te maken hebben met spanningen, rugklachten, stijfheid, hoofdpijnen en nog vele andere problemen.
Een Shiatsu-behandeling is tevens geschikt om een keer heerlijk te ontspannen wanneer u geen klachten heeft, maar indien u eens lekker ontspannen wilt zijn na een drukke werkweek.
Vraag aanvullende informatie per email, u krijgt snel antwoord.
Kenmerken: Kopen in Capelle aan den IJssel


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 8985958 Meld aan Aanbodpagina