Siemens / Signia Insio 5 Nx


  • Grote foto siemens signia insio 5 nx diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
  • Grote foto siemens signia insio 5 nx diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
Grote foto siemens signia insio 5 nx diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen Grote foto siemens signia insio 5 nx diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
€ 1486
Locatie Tilburg  (Noord-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Op maat gemaakt, onopvallend en moeiteloos.Insio is op maat gemaakt voor de vorm van uw oor en uw gehoorverlies. Dit zorgt ervoor dat Insioentrade; zeer onopvallend is. En dankzij de tochControl appentrade; kunt u de Insio heel discreet bedienen. Ondanks zijn kleine formaat zit Insio boordevol functionaliteiten die moeiteloos horen mogelijk maken.


Zeer discreet, moeiteloos horen.


Klein van formaat en op maat gemaakt, comfortabele pasvorm en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De nieuwe Insio levert natuurlijk luistergemak.


Geniet van het geluid van het leven.Of het nu een kantoor is, een drukke winkel of een druk restaurant, overal waar veel omgevingsgeluid is, vraagt converseren met andere mensen om concentratie en inspanning. Inspannen om spraak te kunnen verstaan in moeilijke luistersituaties is aan het einde van een lange dag vermoeiend. Dit is zelfs voor mensen met normaal gehoor van toepassing.
De nieuwe Insio vermindert deze inspanning. De geavanceerde SpeechMaster functie benadrukt de spreker en reduceert overbodige stemmen en omgevingsgeluiden. U hoort alleen wat u wilt horen. Als gevolg wordt luisteren moeiteloos en minder vermoeiend dan normaal horen. De hele dag. In iedere situatie.SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Siemens / Signia
 ● SKU (eigen artikel code): 6707
Kenmerken: Kopen in Tilburg

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 21581191

Meer Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen

Meer Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen aangeboden in deze subrubriek.