Siemens / Signia Motion 13P Nx 3


  • Grote foto siemens signia motion 13p nx 3 diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
  • Grote foto siemens signia motion 13p nx 3 diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
Grote foto siemens signia motion 13p nx 3 diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen Grote foto siemens signia motion 13p nx 3 diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
€ 1023
Locatie Tilburg  (Noord-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Siemens/Signia heeft zijn nieuwste platform gelanceerd: Signia Nx

Nx staat voor Natural Experience, dat verwijst naar de natuurlijke geluidskwaliteit die het platform levert. De nieuwe technologie is ontwikkeld om de acceptatie van de eigen stem te verbeteren. Dit zijn de eerste hoortoestellen die de geluiden van de eigen stem geheel onafhankelijk verwerken van omgevingsgeluiden, inclusief stemgeluid van andere mensen. Hierdoor beleeft u uw eigen stem als natuurlijk terwijl ook de geluiden uit uw omgeving, op gepaste wijze versterkt, kunt horen. Signiaenrsquo;s gepatenteerde Own Voice Processing (OVPentrade;) maakt dit dankzij de nieuwe chiptechnologie, mogelijk.
De Siemens/Signia Nx hoortoestel generatie verbetert daarnaast ook de connectiviteit en streaming mogelijkheden dankzij de Ultra HD e2e en Bluetoothenreg;2 draadloze technologieeneuml;n.
Dit hoortoestel kunnen wij op afstand bijstellen in uw eigen omgeving dankzij Telecare 3.0. In uw eigen omgeving en middels videochat is het mogelijk om uw hoortoestellen aan te passen naar uw behoeften, net zoals we dat doen tijdens een huisbezoek of in onze hoorcentra.SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Siemens / Signia
 ● SKU (eigen artikel code): 6575
Kenmerken: Kopen in Tilburg

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 21581254

Meer Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen

Meer Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen aangeboden in deze subrubriek.

Tilburg, Noord-Brabant
085-4863743

E-mail deze adverteerder