Sinterklaas en zwarte pieten bezoek bij u thuis in DENHAAG


€ 50
Locatie Den haag  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Beschrijving


Sinterklaas op huisbezoek

Een standaard bezoek bij u thuis duurt 20 minuten daarin zal de Sint alle aangemelde kinderen speciaal aandacht geven, met de informatie die hoofdpiet heeft verzameld in het grote boek per bezoek. Het is dus belangrijk dat hoofdpiet vooraf alle informatie heeft zodat elke pagina persoonlijk is voor elk kind. Wij geven u hierbij "nadrukkelijk" aan dat Sinterklaas zich niet leent om als 'boeman' kinderen alleen maar standjes te geven. Ook is er ruimte voor wat liedjes en uiteraard om een paar kadootjes uit te delen. Onze ervaring leert dat het uitdelen van alle kadootjes niet haalbaar en wenselijk is. Natuurlijk nemen de pieten strooigoed mee dat rijkelijk wordt uitgedeeld. Heeft u speciale wensen voor het huisbezoek, bespreekt u dit dan vooraf met hoofdpiet.

Thuis bezoeken
Houd in: 1 Sinterklaas, 1 x Zwartepiet

Thuis bezoek normaal 20 Minuten €50 ,-
Extra Zwarte piet = €25,-
Thuis bezoek lang 30 Minuten €70,-
Extra Zwarte piet = €35,-
Thuis bezoek extra lang 40 Minuten €90,-
Extra Zwarte piet = €45,-
Op 5 december geld een extra toelage van 50%.

Alle prijzen en producten zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen, aan onze teksten en afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleent.
Op al onze pagina's, mails, berichten en advertenties zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, welke gelden bij Sinterklaasbezoekjes

Kenmerken: Kopen in Den HaagE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 13376489

Meer Sinterklaas

Meer Sinterklaas aangeboden in deze subrubriek.