Smitto Vis-Eco®Visbakoven


sinds 9-9-2022 05:21:31

  • Grote foto smitto vis eco visbakoven diversen overige diversen
  • Grote foto smitto vis eco visbakoven diversen overige diversen
Grote foto smitto vis eco visbakoven diversen overige diversen Grote foto smitto vis eco visbakoven diversen overige diversen
prijs: -
Locatie : Surhuisterveen  (Friesland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

VISBAKOVEN SMITTO VIS-ECO® De Vis-Eco® is ontwikkeld samen met 12 visondernemers. Zij wilden grotere ketels die gemakkelijk schoon te maken waren en die weinig gas en olie verbruikten. De Vis-Eco® visbakoven heeft pannen van 78 x 53 cm en zijn gemaakt van een speciale staal-legering waar vis niet aan plakt. Het gasrendement is 94%. Door de brandertechniek wordt alleen de bodem van de pan nog verwarmd. Olie breekt daardoor niet meer af aan de zijkanten en gaat langer mee. De inhoud van de Vis-Eco®is slechts 17 liter. U bespaart hierdoor ook direct op oliekosten.

Bent u geïnteresseerd in een Smitto Vis-Eco Visbakoven en wilt u persoonlijk advies op maat. Neem dan contact met ons op en we zorgen samen voor de beste bakwand voor uw horeca keuken.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0512 36 19 62. Daarnaast kunt u ons online bereiken via het contactformulier of WhatsApp.


Visbakoven Smitto Vis-Eco® De Vis-Eco® is ontwikkeld samen met 12 visondernemers. Zij wilden grotere ketels die gemakkelijk schoon te maken waren en die weinig gas en olie verbruikten. De Vis-Eco® visbakoven heeft pannen van 78 x 53 cm en zijn gemaakt van een speciale staal-legering waar vis niet aan plakt. Het gasrendement is 94%. Door de brandertechniek wordt alleen de bodem van de pan nog verwarmd. Olie breekt daardoor niet meer af aan de zijkanten en gaat langer mee. De inhoud van de Vis-Eco®is slechts 17 liter. U bespaart hierdoor ook direct op oliekosten.

Specificaties ●  5 mm dikke ketels ●  94% rendement ●  HR visbakoven ●  28kW vermogen per ketel ●  Geheel vlakke bodem voorzien van ronde kruimvangers ●  Naadloos toestel, dus voldoet aan de gestelde HACCP normen
Bent u geïnteresseerd in een Smitto Vis-Eco Visbakoven en wilt u persoonlijk advies op maat. Neem dan contact met ons op en we zorgen samen voor de beste bakwand voor uw horeca keuken.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0512 36 19 62. Daarnaast kunt u ons online bereiken via het contactformulier, een mail sturen of WhatsApp.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): DRSMVE-001


Kenmerken: Kopen in SurhuisterveenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24345042 Meld aan Aanbodpagina