Sonumaxx 2.4 GHz kinbeugel set TV Luisterhulp


sinds 1-7-2022 09:14:31

Grote foto sonumaxx 2.4 ghz kinbeugel set tv luisterhulp diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
prijs: € 142,95
Locatie : Hoorn  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Als je moeite hebt om de tv te verstaan dan kan de Sonumaxx een oplossing zijn. Zet de kinbeugel op je oren en je hoort het geluid tot 120dB in je oren.


Sonumaxx 2.4-headsetsysteem voor slechthorende mensen. Met een instelbaar volume tot 120 dB heeft het Sonumaxx 2.4-headsetsysteem van Humantechnik een uitzonderlijk heldere audioweergave en geluid van hoge kwaliteit - betrouwbaar en vrij van achtergrondruis.

Dit systeem is bij uitstek geschikt voor mensen die de tv niet hard genoeg vinden maar geen gehoorapparaat dragen. Naast TV mogelijkheid kan de sonumaxx 2.4 ook aangesloten worden op andere geluidsbronnen zoals DVD-speler, Stereo-installatie of iPod.

Bij gebruik van dit systeem is het luistervolume onafhankelijk van het tv-volume. Een speciaal kenmerk van het Sonumaxx 2.4-headsetsysteem is de mogelijkheid om over te schakelen van de ontvangst van het tv-geluid naar de ingebouwde microfoon van de ontvanger, zodat je ook naar gesprekken kunt luisteren.

De zender dient als opslag- en dockingstation en laadt tegelijkertijd de batterij van de ontvanger op. Een volledig opgeladen batterij gaat 6 tot 8 uur mee, afhankelijk van het ingestelde volume. Er zijn twee batterijen inbegrepen, dus deze kunnen ook worden gebruikt en herladen.

Een toonregelings knop aan de voorkant van de sonumaxx 2.4-zender dient om één van de drie voorinstellingen van het geluidsprofiel te selecteren. Zo kunt u bijvoorbeeld alleen de hoge tonen of lage tonen selecteren. Zo kan de gebruiker kiezen welke instelling het beste bij hem past.

Op de achterkant van de ontvanger zit een balansknop waarmee u de balans/volume kunt afstemmen tussen het linker en rechteroor. 

Het Sonumaxx 2.4 headsetsysteem heeft digitale (optische / Toslink) aansluitingen en ook een analoge audioaansluiting of u kunt de meegeleverde microfoon gebruiken om het geluid op te nemen.

Gebruiksduur per acculading: ca. 6-8 uur
Batterijtype: oplaadbaar Li-Polymeer 3,7V 350 mAh
Meegeleverde batterijen: 2
Oplaadtijd: ca. 5 uur (2,5 uur voor opladen van 90%)
Maximaal volume: ongeveer 120 dB (A)
Gewicht: 66 g
1,4 m TOSlink-kabel
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikelcode): 8030031
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Humantechnik
 ● SKU (eigen artikel code): 8030031


Kenmerken: Kopen in HoornKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24201860 Meld aan Aanbodpagina