Sta op beugel Sonja


sinds 13-4-2020 4:06:52

prijs: € 39,95
Locatie : Breukelen  (Utrecht)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Sta op Beugel Sonja: Stevig te bevestigen
Als voor u opstaan vanaf het toilet moeilijk is, of u meer steun of veiligheid wenst deze langere tijd nodig heeft, is het verstandig een beugel te kiezen die goed stevig aan de muur kan worden gemonteerd. Sta op beugel Sonja heeft een extra grote muurplaat met zes bevestigingsgaten voor een zeer degelijke montage, ook aan minder sterke muren.
Note: Bevestigingsmaterialen worden niet bijgeleverd, aangezien iedere bevestiging situatie toch anders kan zijn. Hierbij dus belangrijk dat een vakman bepaald welke montagematerialen voor uw situatie de beste zijn.
Handig in gebruik
De Sonja beugel kan makkelijk worden opgeklapt en blijft ook keurig in deze stand tegen de muur staan. Tevens is Sonja zeer makkelijk weer terug te klappen in de horizontale positie. Als u de ruimte heeft is voor optimaal gemak en veiligheid deze beugel aan beide zijden van het toilet te plaatsen. De hoogte kunt u natuurlijk gemakkelijk zelf kiezen bij de bevestiging. Aangezien de beugel 17 cm breed is kunt u op 2 hoogtes deze beugel vastpakken.
Stevige beugel
Sta op Beugel Sonja wordt geleverd in wit epoxy gecoat metaal, duurzaam, zeer sterk en gaat niet roesten. Door middel van een grote plaat met 6 gaten zeer goed aan elke muur te monteren, en tevens eenvoudig opklapbaar indien de beugel niet nodig is voor gebruik.
Mocht u geen sterke muur hebben is het verstandig om een beugel met een extra poot te monteren. Hiervoor heeft Tomzorg.nl de muurbeugel Judith.
Gratis thuisbezorgd
Voor uw gemak wordt de Sta op beugel Sonja gratis bij u thuisbezorgd. 

Tomzorg
Passie voor zorgproducten
 ● Gratis bezorging in Nederland vanaf € 49,95
 ● Achteraf betalen mogelijk
 ● Fysieke winkel in Breukelen
 ● Laagste prijs garantie
Bestel online of bezoek onze winkel.
Tomzorg B.V.
De Corridor 2
3621 ZB  Breukelen
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 3401548832554
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Tomzorg
 ● SKU (eigen artikel code): 570800


Kenmerken: Kopen in BreukelenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 21400420 Meld aan Aanbodpagina