Sta-op stoel Geneve


sinds 6-7-2020 4:07:22

prijs: € 649
Locatie : Breukelen  (Utrecht)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Sta-op stoel Geneve: 2 motoren en instelbare zitdiepte
Sta-op stoel Geneve is een zeer comfortabele maar ook een luxe stoel, tevens relaxfauteuil en met extra opberg vak. Voorzien van 2 motoren wat als voordeel heeft dat de stoel met rugleuning en voetenondersteuning afzonderlijk kunnen worden bediend. Dus rechtop zitten met de beensteun volledig omhoog is hierdoor mogelijk. (bij stoelen met 1 motor kan alleen de beensteun icm de rugleuning worden bediend.
Met instelbare zitdiepte. Dit biedt maximaal zitcomfort voor zowel langere als kortere Hierdoor is de Geneve zowel voor langere als kortere gebruikers een perfecte sta-op stoel wanneer u hulp nodig heeft bij het opstaan icm een hoog zitcomfort.
Comfort
Het comfort van de sta-op stoel Geneve is direct te voelen zodra u in de stoel gaat zitten. De stoel is zacht en zit prettig. De rugleuning is goed gevormd waardoor uw rug ook onderin extra ondersteund wordt. Daarnaast zijn de leuningen van de sta-op stoel breed waardoor uw armen alle ruimte hebben. Door het hoge zitcomfort leent de stoel zich uitstekend om vanuit tv te kijken, of om lekker in te lezen. Ook tussen de middag even slapen kan perfect in deze stoel, in de slaapstand met beensteun is de Geneve 167 cm lang !
Luxe
Naast comfortabel is de sta-op stoel Geneve ook luxe. De stoel heeft een microvezel alcantara-look wat voor een luxe uitstraling zorgt. Hierdoor kan de stoel overal in het huis geplaatst worden. Bovendien zit er aan een zijkant van de stoel een extra opbergvak. Hier kunt u bijvoorbeeld uw boek of tijdschrift in opbergen. Maar ook de afstandsbediening van de tv kan in dit opbergvak gedaan worden, zodat u er altijd gemakkelijk bij kunt. De stoel is in twee mooie kleuren te bestellen: bruin en chique beige. De stoel heeft een afneembaar zitkussen, voorzien van een losse hoes en zo zeer eenvoudig in de wasmachine te reinigen.
Gemakkelijk te gebruiken en te reinigen
Ontzettend prettig is het grote gebruikersgemak van de sta-op stoel Geneve. De afstandsbediening die aan de stoel zit heeft twee knoppen en is daardoor eenvoudig in gebruik. De knop naar boven zorgt ervoor dat de stoel u optilt tot precies de hoogte die u zelf wilt. Zo kunt u eenvoudig vanuit de stoel opstaan. De knop naar beneden laat de stoel weer op de vloer zakken. Als u de knop vasthoud zakt eerst de rugleuning iets naar achteren en dan komt de beensteun naar boven. Uiteindelijk komt de stoel in relaxstand en verder zakken naar een volledige slaapstand.
Tomzorg’s Tip  is om de stoel vervolgens in die hoogte te laten staan. Wanneer u dan vervolgens weer wilt gaan zitten, ploft u niet direct in de stoel. Dat is een vervelend gevoel en kan door het omhoog laten staan van de sta-op stoel voorkomen worden. Door de knop naar beneden in te drukken brengt u de stoel weer langzaam in de originele stand.
Het reinigen van de stoel is zeer eenvoudig. Door de micro-vezel stof is de stoel vocht afstotend. Met een doekje en een standaard niet agressief schoonmaakmiddel maakt u de stoel zo weer schoon.
Relaxstoel met slaapstand
Naast de hulp die de stoel biedt bij het opstaan, heeft de sta-op stoel Geneve ook nog een andere zeer fijne functie. Dit is de relaxstand van de stoel. Wanneer u lekker achterover wilt leunen tijdens het tv kijken, dan kunt u de knop naar beneden indrukken om de stoel in de relaxstand te zetten. Hierdoor gaat de rugleuning naar beneden en komt tegelijkertijd een zachte beensteun naar boven waardoor u van top tot teen wordt ondersteund. Wanneer
Kenmerken: Kopen in BreukelenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23636680 Meld aan Aanbodpagina