stalen geurfilterkast 23020 m3/h


sinds 9-8-2022 03:14:28

  • Grote foto stalen geurfilterkast 23020 m3 h doe het zelf en verbouw luchtverdeeltechniek
  • Grote foto stalen geurfilterkast 23020 m3 h doe het zelf en verbouw luchtverdeeltechniek
Grote foto stalen geurfilterkast 23020 m3 h doe het zelf en verbouw luchtverdeeltechniek Grote foto stalen geurfilterkast 23020 m3 h doe het zelf en verbouw luchtverdeeltechniek
prijs: € 8554,69
Locatie : Kaatsheuvel  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Levertijd: 7 werkdagen
Artikelnummer: H3491
Binnen een horecagelegenheid zijn er talloze soorten machines en apparaten die belangrijk zijn om te bezitten. Wij van Horecaking.nl staan klaar voor alle ondernemers die op zoek zijn naar deze producten. Van diverse soorten afzuiginstallaties tot aan verschillende soorten reguliere apparatuur, men kan alles in het aanbod vinden. Eén van de dingen die u hier in het aanbod kan vinden is de geurfilterkast. Wat zijn de redenen dat u een geurfilterkast met motor zou moeten aanschaffen? En welke voordelen hebben wij u te bieden? Dat zullen wij u eens laten zien!

Wat voor soort geurfilterkast met motor?
Hier op de site kan men verschillende soorten geurfilterkasten met motor vinden. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen de kasten met actieve kool en kasten met zakkenfilters. Beide zorgen ervoor dat de vetmoleculen uit de luchtstroom verwijderd zullen worden. De keuze welke soort geurfilterkast met motor er aansluit bij wat u voor ogen hebt zal dus afhangen van de actuele situatie. U kunt zich altijd wenden tot ons team voor advies, zij kunnen u laten zien welke keuze er voor u het beste is om te maken. Zuivere lucht is natuurlijk van cruciaal belang in het pand. U wilt er immers wel voor zorgen dat zowel het personeel als de klant in een zuivere lucht kan zitten. Er zitten zelfs bepaalde verplichtingen aan het garanderen van een zuivere luchtkwaliteit, hier komt u dus niet zomaar onderuit.

Is een geurfilterkast met motor verplicht?
Wij krijgen vaak de vraag of een geurfilterkast met motor verplicht is om in het pand te hebben. Het is verplicht om als ondernemer zijnde voorzien te zijn van een afvoerpijp naar het dak. Deze is bedoelt voor de afvoer van de vieze lucht uit de keuken. Dit is dan ook waar een geurfilterkast met motor een rol kan gaan spelen. Deze kasten worden ook wel koolstoffilterkasten genoemd. Deze kasten worden gebruikt wanneer het niet mogelijk is om de afvoerpijp tot boven de nok van het dak te laten komen. Het is dus deels verplicht. Mocht u niet de mogelijkheid hebben om een reguliere afvoerpijp te plaatsen dan zal u dus wel degelijk op zoek moeten naar een geurfilterkast met motor.

Een geurfilterkast met motor van Horecaking.nl
Wij van Horecaking.nl staan voor hoogwaardige producten voor een lage prijs. Wij zijn dan mening dat ieder bedrijf in de horecasector voorzien moet zijn van de beste producten die men maar kan vinden. Dit is dan ook de reden dat de producten uit ons aanbod voldoen aan alle mogelijke eisen die men maar kan stellen. We letten onder andere op de Europese regelgeving en op andere eisen die komen kijken bij een geurfilterkast met motor. Neemt u zelf eens een kijkje in het aanbod om te zien wat voor soort geurfilterkasten er te vinden zijn in het aanbod. Mocht u bepaalde vragen hebben over een product dan kunt u zich altijd wenden tot de klantenservice, zij zullen u zo snel mogelijk te woord staan. Dit maakt Horecaking.nl dan ook zo bijzonder als het aankomt op hoogwaardige apparatuur voor in de horeca!
Klik hier en download de PDF-bestand om de documentatie van dit product te bekijken.
De aanschaf van een geurfilterkast
Het hebben van een goedwerkend ventilatiesysteem is cruciaal voor elk huishouden of gebouw. Ventilatie is namelijk belangrijk omdat je hiermee de ruimte voorziet van schone en frisse lucht terwijl warme en vochtige lucht wordt weggezogen. Er zijn echter ruimtes die
Kenmerken: Kopen in KaatsheuvelKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 27464435 Meld aan Aanbodpagina