Starkey Surflink Media streamer


Grote foto starkey surflink media streamer diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
€ 224,59
Locatie Hoorn  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Deze Surflink van Starkey gebruik je m media naar je hoortoestellen te streamen. Je moet wel hoortoestellen van Starkey hebben natuurlijk.


Deze draadloze Surflink Media accessoire verbetert de home entertainment-ervaring voor gebruikers van Starkey hoortoestellen.

Surflink is de eerste media streamer om direct te verbinden met het hoortoestel in plaats van ingewikkelde Bluetooth-koppeling of overbodige lichaam gedragen streaming accessoires. Starkey ontwikkelde deze mogelijkheid op basis van consument- en audiologisch onderzoek dat aantoonde dat een media streamer de meest gewenste draadloze gehoorapparaat accessoire was. Starkey Surflink media is een apparaat dat zijn eigen technologie gebruikt om audio rechtstreeks te streamen vanaf een TV, stereo, of MP3-speler naar een gehoorapparaat.

De Surflink media is zeer gemakkelijk te gebruiken. Een eenvoudige, overzichtelijke interface biedt gebruikers maximale controle over de streaming ervaring en biedt een ergonomische oplossing voor oudere gebruikers. In tegenstelling tot andere media-apparaten voor slechthorenden heeft de Surflink streamer heeft een minimale behuizing en ongerepte afwerking, waardoor het een verlengstuk van uw high-end stereo-apparatuur of televisie wor

Dit product is niet te koppelen met de Halo serie.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Starkey
 ● SKU (eigen artikel code): 97932465
Kenmerken: Kopen in Hoorn

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23324393

Meer Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen

Meer Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen aangeboden in deze subrubriek.