Stokhouder 2 stokken (met band) klemblok onder 22 mm


sinds 19-9-2021 03:00:09

Grote foto stokhouder 2 stokken met band klemblok onder 22 mm diversen rolstoelen
prijs: € 28,95
Locatie : Zwolle  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Een Stokhouder 2 stokken (met band) bestel je snel bij Nice2move, de hulpmiddelen specialist! Voor 15:00u besteld, morgen in huis!

Nice2move: een familiebedrijf met liefde voor het vak en met jarenlange ervaring, op het gebied van het hele scala aan zorg- en revalidatie hulpmiddelen. Bij ons ervaart u flexibiliteit en ook nog steeds ouderwetse service en vriendelijkheid. Voor ons is het heel vanzelfsprekend u uit te nodigen aan onze grote en gezellige koffietafel voor ’n kopje lekkere koffie en/of thee om aandachtig naar uw wens(en) te luisteren waardoor wij u gericht en deskundig kunnen adviseren om tot een voor u juiste keuze te komen.

In onze moderne zorgwinkel kunnen wij u een zeer ruime keuze aan o.a. rollators, rolstoelen en scootmobielen laten zien en uit laten proberen. Daarnaast beschikken wij over onze eigen technische afdeling voor alle onderhoud en reparaties. Onze fysieke winkel aan het Diezerplein 26 in Zwolle is goed bereikbaar. U kunt voor onze winkel parkeren. Ook aan de achterzijde aan ’t Streekien  van onze winkel is parkeerruimte beschikbaar.
U kunt bij ons natuurlijk ook online op een veilige en eenvoudige wijze uw aankopen doen.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 42012801


Kenmerken: Kopen in ZwolleKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 26579468 Meld aan Aanbodpagina