Trek'n Eat Volle Melkpoeder (250 gram)


sinds 30-7-2020 15:10:25

  • Grote foto trek n eat volle melkpoeder 250 gram diversen overige diversen
  • Grote foto trek n eat volle melkpoeder 250 gram diversen overige diversen
Grote foto trek n eat volle melkpoeder 250 gram diversen overige diversen Grote foto trek n eat volle melkpoeder 250 gram diversen overige diversen
prijs: € 4,50
Locatie : Enschede  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Trek'n Eat Volle Melkpoeder is een verpakking met 250 gram lang houdbaar melkpoeder. Inhoud oplossen in 2000 ml koud of warm water roeren.
Gemakkelijk te bereiden; roer de melkpoeder door koud of warm water en het is klaar voor gebruik. Met de inhoud van deze folieverpakking kun je 2 liter melk bereiden.

 ● Alleen warm of koud water benodigd
 ● Lang houdbaar (minstens 2 tot 3 jaar - maar in de praktijk veel langer)
 ● Glutenvrij

Voedingswaarde (per 100 gram droog gewicht):
Energie: 496 kcal
Eiwit: 27 gram
Koolhydraten: 38,0 gram
waarvan suiker: 38,0 gram
Vet: 26,0 gram
waarvan verzadigd: 16,2 gram
Zout: 0,0 gram
Vezels: 0,0 gram
Energie (per verpakking droog gewicht): 1240 kcal
Inhoud : 250 gram
Houdbaarheid: ca. 2-3 jaar houdbaar volgens opgaaf producent.

Lang houdbaar voedsel - meerdere jaren over de THT-datum heen houdbaar
De Trek'n Eat-lijn van lang houdbaar outdoor en noodvoedsel wordt verpakt onder beschermende atmosfeer. De houdbaarheid van deze producten is meerdere jaren over de THT-datum heen.
Bewaaradvies: op een droge, koele en donkere plaats bewaren, zonder het aan grote temperatuurverschillen bloot te stellen, voor een optimale houdbaarheid.
Veilige datum, voor de producent
Een houdbaarheidsdatum is een zekere/veilige datum, voor de producent! Zelfs als je het onder de minst optimale omstandigheden bewaart, bijvoorbeeld in je auto, is het nog in perfecte houdbare toestand tot de aangegeven datum. De smaak, geur, kleur en houdbaarheid zijn dan gegarandeerd volgens de kwaliteitseisen. De producent zal dus zeker geen klachten ontvangen door deze veilige houdbaarheidsdatum. Echter zijn dit soort gevriesdroogde producten nog véél langer houdbaar, mits je ze maar onder optimale omstandigheden bewaart. Dus nogmaals: bewaar het, in ongeopende verpakking, op een koele, droge en donkere plek, zonder het aan grote temperatuurverschillen bloot te stellen.
Tip: Je zou de folieverpakkingen ook in een luchtdichte emmer met zuurstof-absorbers kunnen bewaren, dan kun je er nog weer heel wat jaren aan toevoegen.
Vriesdrogen
Vriesdrogen geeft veel voordelen ten opzichte van andere voedselverwerking methoden. Gevriesdroogd voedsel verliest niet aan voedingswaarde, smaak, uiterlijk en kleur. Alle smaak en voedingsstoffen blijven op deze manier behouden. Daarnaast is de bereiding uiterst snel en eenvoudig; je hoeft alleen water toe te voegen.
Ingrediënten
Volle melkpoeder
Allergenen : lactose, melk

15,000+ klanten - Al meer dan 10 jaar specialist - Levertijd 1 - 2 dagen - Gratis verzending vanaf EUR 75 - Met afhaalmogelijkheid in Enschede
 
Noodzaken helpt je voorbereiden op noodsituaties
Noodzaken is al meer dan 10 jaar specialist in noodpakketten, waterfilters en noodrantsoenen! In onze webwinkel vind je honderden artikelen voor preppers en noodzakelijkheden en gadgets op het gebied van survival, bushcraft, kamperen en buitensport. Bestel je op werkdagen voor 18 uur dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En met 30 dagen bedenktijd en een goede service zit je helemaal goed bij Noodzaken.
 
Noodzaken.nl
Ir. Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Nederland
 
Contact opnemen met Noodzaken
Tijdens openingstijden op werkdagen zijn we bereikbaar op telefoonnummer 06 - 1269 1110. Je kunt nat
Kenmerken: Kopen in EnschedeKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24166356 Meld aan Aanbodpagina