Twinings Everyday Rich & Bodied Tea (100 Tea Bags) (290g)


sinds 26-1-2021 03:06:10

Grote foto twinings everyday rich bodied tea 100 tea bags 290g diversen overige diversen
prijs: € 12,99
Locatie : Amsterdam  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

A hearty and well-rounded cup of tea. Better than your normal cup of tea. The kind that reminds you why you love tea.
We use leaves from our favourite tea-growing regions including Assam and Africa. Then we add the best Yunnan, for its unique toasty flavour.
USfoodz is de grootste online winkel met een uitgebreid assortiment in Amerikaanse producten, Mexicaanse snacks, exclusieve Japanse drankjes, Britse chocolade, de gekste snoep en de pittigste chips smaken! Als marktleider in Nederland, België en Duitsland bieden wij onze klanten het grootste en voordeligste assortiment en uiteraard alleen de beste merken  zoals; Dr Pepper, Mountain Dew, La Croix, Calypso, Lucky Charms, Cheerios, Froot Loops, Cinnamon Toast Crunch, Nerds, M&M's, Reese's, Cadbury, Hershey's, Nestlé, Cheetos, Takis, Oreo, Hidden Valley, Betty Crocker, Peter Pan, Twinkies en nog veel meer.
Onze klant is koning, daarom worden onder andere alle bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur besteld zijn met de grootste zorg gemaakt en de volgende dag geleverd. De tevredenheid van meer dan 10.000 klanten is terug te zien op eKomi, waar wij een zeer goede beoordeling hebben en als een betrouwbare webwinkel met een goede service naar buiten komen.
Wij zijn altijd op zoek naar leuke en gekke producten. Zodat we onze klanten altijd het beste kunnen bieden. Wil je op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes? Volg ons dan op Facebook en Instagram.

Met vriendelijke groeten,
Team USfoodz
www.usfoodz.eu
Kabelweg 30, 1014 BB Amsterdam
E-mail: info@usfoodz.nl 
WhatsApp Chat Service: +31 (0)6 33 44 39 39
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): UK047
 ● Import prijs: € 12,99


Kenmerken: Kopen in AmsterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23955427 Meld aan Aanbodpagina