Unitron TV Connector Moxi ALL


Grote foto unitron tv connector moxi all diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
€ 196,50
Locatie Hoorn  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Deze tv connector sluit je eenvoudig aan op je Moxi ALL hoortoestellen van Unitron


De Unitron TV Connector Moxi ALL is een eenvoudig in te stellen en te gebruiken audioapparaat dat geluid van TV rechtstreeks naar de Moxi All hoortoestellen stuurt zonder tussenkomst van een halslus.

 

Airstream technologie . Het nieuwe 2.4GHz streaming protocol zorgt ervoor dat je audio direct in de hoortoestellen ontvangt.

 

Directe Connectiviteit.  De Unitron TV Connector Moxi ALL stuurt het signaal rechtstreeks naar de hoortoestellen als deze binnen een bereik van maximaal 15 meter zijn.

 

Plug and Play.  Zodra de TV Connector aan de tv of audiobron en stroomvoorziening is aangesloten zal deze automatisch elke Unitron Moxi ALL binnen 1 meter herkennen.

 

Geen gecompliceerd koppelingsproces nodig. De TV connector kan een onbeperkt aantal hoortoestellen koppelen. Het signaal wordt dan simultaan doorgestuurd naar alle gekoppelde hoortoestellen.

De Unitron TV Connector Moxi ALL heeft een knopje waarmee het streamen gestart kan worden en wordt gevoed door een Micro USB aansluiting en heeft een 3.5mm analoge aansluiting alsmede een TOSlink digitale aansluiting. Het product is 63mm x 63mm x 12mm groot.

 

LET OP: Dit product is alleen geschikt voor Unitron Moxi ALL hoortoestellen. Het werkt dus niet met andere versies van de Moxi of andere Unitron hoortoestellen! Bent u niet zeker welk toestel u hebt? Neem dan contact met ons op.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 7612904390151
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Unitron
 ● SKU (eigen artikel code): 102814632
Kenmerken: Kopen in Hoorn

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23324768

Meer Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen

Meer Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen aangeboden in deze subrubriek.