Vacature relatietherapeut bij delights Den Bosch


sinds 21-6-2018 19:35:55

Locatie : Rosmalen  (Noord-Brabant)

Kenmerken

Beschrijving

delights boekt goede resultaten op het gebied van relatietherapie en het verwerken van een echtscheiding. Op dit moment is het aanbod van cliënten op het gebied van relatietherapie zodanig groot dat wij op zoek zijn naar een relatietherapeut(e) die een deel van dit aanbod zelfstandig kan gaan behandelen.
Het profiel van de relatietherapeut(e) is als volgt:
Ervaring als relatietherapeut(e) of relatiecoach
Willen werken als vrijgevestigd therapeut of coach onder de vlag van delights waarbij de praktijkruimte in Den Bosch wordt verzorgd door delights
Heeft een vakgerichte opleiding in de zorg op minimaal Hbo-niveau
Bij voorkeur een basis training gevolgd als EFT relatietherapeut
Voldoet aan de Plato-norm wat betreft Psychosociale Basiskennis en Medische Basiskennis
Wil de meeste tijd bezig zijn met haar/zijn vak als relatietherapeut
Wil minimaal 4 dagen per week werken in de praktijk
Heeft voldoende levenservaring
Heeft goede sociale vaardigheden
Is maatschappelijk betrokken
delights brengt relatie + gezin in balans!
delights biedt specialistische hulp bij relatieproblemen en begeleidt vrouwen, mannen en kinderen bij het verwerken van een echtscheiding.
De specialistische hulp wordt geboden door betrokken kundige relatietherapeuten en coaches zodat cliënten verzekerd zijn van de juiste aanpak van hun hulpvraag. Iedere situatie vraagt om een specifieke aanpak.
Of het nu gaat om de eerste relatie, ontrouw, een samengesteld gezin of een echtscheiding, de therapeuten en coaches van delights bieden de cliënten de ondersteuning die zij nodig hebben.
Maatschappelijk betrokken
Vanuit maatschappelijke betrokkenheid dragen alle therapeuten en coaches van delights vrijwillig graag een dagdeel per week hun steentje bij aan mensen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.
Dit doen zij in hun directe omgeving onder andere in de vorm van mantelzorg, kosteloos hulp bieden aan mensen die het financieel moeilijk hebben, een hart onder de riem in de vorm van een bloemetje of een kaartje.
Spreekt deze vacature je aan en voldoe je grotendeels aan het profiel, stuur dan een mailtje naar info@delights.nu ter attentie van Marcel Clement.
Wil je meer informatie neem dan gerust contact op met Marcel op telefoonnummer 0643142804. Of kijk op onze website. Wij horen graag van jou.

Kenmerken: Kopen in Rosmalen


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 19459863 Meld aan Aanbodpagina