Vacature Tandartsmedewerker en Mondhygiëniste


sinds 10-4-2019 16:40:07

Grote foto vacature tandartsmedewerker en mondhygi niste diversen overige
Locatie : 's-hertogenbosch  (Noord-Brabant)

Kenmerken

Beschrijving

Voor een recent overgenomen praktijk in een jonge wijk van ’s-Hertogenbosch (thans 2 behandelkamers, op termijn 3) komen wij graag in contact met een:
Enthousiaste tandarts met (enige) ervaring. Begeleiding zal plaatsvinden door ervaren tandarts / praktijkhouder. De nieuwe praktijk wordt hierbij ondersteund door de praktijkmanager en BackOffice van onze huidige twee groepspraktijken met nagenoeg alle specialismen in ’s-Hertogenbosch. Wij zoeken een kandidaat die de kar mede kan en wil trekken, hands-on mentaliteit heeft, goed in teamverband kan werken, communicatief vaardig is en aandacht en inlevingsvermogen heeft voor de patiënt. Uren en dagen in overleg. Bij gebleken geschiktheid bestaan er goede doorgroeimogelijkheden.
Tevens komen wij voor deze nieuwe praktijk graag in contact met een Mondhygiëniste. Werken op de andere locaties behoort zeker tot de mogelijkheden.
Is je interesse gewekt? bel dan voor nadere kennismaking met Jochum Hiemstra op 073-6417722 of mail naar info@zevenhont.com.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Kenmerken: Gevraagd in 's-Hertogenbosch


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22442699 Meld aan Aanbodpagina