Vermeiren Quava (2019)


sinds 24-6-2020 4:03:55

  • Grote foto vermeiren quava 2019 diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
  • Grote foto vermeiren quava 2019 diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
  • Grote foto vermeiren quava 2019 diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
  • Grote foto vermeiren quava 2019 diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
  • Grote foto vermeiren quava 2019 diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
  • Grote foto vermeiren quava 2019 diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
Grote foto vermeiren quava 2019 diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen Grote foto vermeiren quava 2019 diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen Grote foto vermeiren quava 2019 diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen Grote foto vermeiren quava 2019 diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen Grote foto vermeiren quava 2019 diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen Grote foto vermeiren quava 2019 diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
prijs: € 199
Locatie : Breukelen  (Utrecht)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


De Vermeiren Quava is het nieuwste model (2019) van Vermeiren. De lichtgewicht design rollator is dankzij zijn grote wielen erg stabiel en prettig in gebruik. De Quava beschikt over een uniek systeem om de rollator dubbel op te vouwen, wat enorm handig is als u de rollator ergens mee naartoe neemt. Door aan het trekkoortje op de zitting te trekken schuift de rollator naar elkaar toe. Als de rollator naar elkaar toe is geschoven kunt u de rollator nog kleiner opklappen door de duwhandvatten naar beneden te laten zakken. Dit gaat vrijwel automatisch en zonder schroeven.
 ● Gewicht: 7.70 kg
 ● In hoogte verstelbaar: 80.5 cm - 95.5 cm
 ● 
 ● Voorzien van grote en dempende wielen
 ● Maximaal gebruikersgewicht: 136 kg
 ● Inclusief: stokhouder, boodschappentas en rugleuning
 ● Kleur: carbon-grijs of rood

Vermeiren Quava rollator
De Quava rollator is het nieuwste model van Vermeiren en behoort tot de lichtgewicht rollators. Met zijn gewicht van 7.7kg is de rollator zeer eenvoudig op te tillen om bijvoorbeeld in de auto te leggen. U kunt de rollator met een eenvoudige beweging in de breedte opklappen. Na het opklappen in de breedte kan de rollator nog kleiner worden opgevouwen door de stangen van de handvatten naar beneden te laten zakken. Dus zelfs in de kleinste auto is deze rollator eenvoudig te transporteren. De rollator is voorzien van twee handremmen met parkeerfunctie. U kunt dus na een wandeling even uitrusten op het zitje zonder dat de rollator wegrolt. Standaard is de rollator voorzien van een boodschappentas, stevige rugleuning en een wandelstokhouder.
Nieuw 2019 model; wat is er nieuw?
Dit model is de vernieuwde versie an de Quava. De wielen hebben een update gekregen, ze zijn iets groter, breder en zachter geworden. Daarnaast is de rode variant gewijzigd van kleur rood. De nieuwe 2019 versie heeft een rood metallic kleurtint.
Verschil tussen de Quava en de Quadri light
De Quava en Quadri zijn twee rollators van Vermeiren die allebei dubbel opvouwbaar zijn. Bij de Quadri is de dubbele opvouwbaarheid te realiseren door een tweetal schroeven lost te draaien en weer vast te zetten. Dit is functioneel maar neemt even wat tijd in beslag; dit doet u niet als u naar de supermarkt gaat. De Quava is letterlijk een kwestie van inklappen. Het dubbelopvouwen kost u slechts een paar seconden. Hierdoor is dit model ook perfect geschikt om even snel in te klappen en compact in de auto te doen. De Quava kunt u zien als de doorontwikkelde versie van de Quadri; makkelijker opvouwbaar, dichte boodschappentas en wat zachtere wielen.


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: 29
 ● SKU (eigen artikel code): quava-config


Kenmerken: Kopen in BreukelenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23862528 Meld aan Aanbodpagina