Kunststof vetafscheider 240 liter


sinds 13-9-2020 4:15:29

Grote foto kunststof vetafscheider 240 liter diversen overige diversen
prijs: € 952,21
Locatie : Kaatsheuvel  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Vetafscheider voor de horeca
Veel horecazaken in ons land krijgen te maken met geloosd vet wat toch in het riool terecht zal komen. Een keuken zorgt nu eenmaal voor een hoop vet, aangezien je dit niet kunt bewaren zal het toch uiteindelijk in de afvoer terecht komen. Nu is het alleen wel zo dat geloosd vet zich kan afzetten in het riool. Dit is een zeer slechte ontwikkeling, het kan er namelijk voor zorgen dat de gehele afvoer verstopt zal raken. Om dit te voorkomen is het van cruciaal belang dat horecazaken in ons land een goed stel vetafscheiders in de keuken laten plaatsen. Wat doen deze en waar kan je de vetafscheiders dan halen? Om hier antwoord op te krijgen zal je snel verder moeten lezen!
Wat zijn vetafscheiders?
Dankzij een goed stel vetafscheiders ben je in staat om het vet als het ware op een effectieve manier door het riool te loodsen. Dit voorkomt grote problemen in de riolering. Horecazaken hebben volgens het Ministerie van Volksgezondheid de plicht om deze vetafscheiders te gebruiken, dit valt namelijk onder de Best beschikbare technieken (BBT) bij vet en plantaardige olie lozingen. Een vetafscheider zorgt ervoor dat het vocht gescheiden zal worden van de dikke sliblaag. Deze laag wordt opgevangen en kan op een veilige manier worden weggegooid. Hierdoor komt het niet meer in het riool terecht, de kans op dichtslipping wordt dan ook aanzienlijk lager.
Bij Horecaking.nl ben je aan het juiste adres voor de beste vetafscheiders die men maar kan vinden op de markt. Onze vetafscheiders zijn vervaardigd uit een sterk staal, door deze hoogwaardige kwaliteit staat jouw aankoop garant aan een lange gebruiksduur. Middels de vetafscheiders zal je niet alleen aan de nationale en Europese regelgeving voldoen, maar je zal er ook nog eens voor zorgen dat het riool niet zal ontstoppen. Verzaak je dit en komt het riool inderdaad vol te zitten met slib dan ben je nog veel verder van huis. Horecagelegenheden kunnen dus eigenlijk niet zonder vetafscheiders, vandaar dat Horecaking.nl voor je klaar staat.

Functioneel meubilair voor elke horecakeuken
Een goede horecakeuken is niet compleet zonder goed materiaal. Hierbij moet je natuurlijk denken aan goed keukenapparatuur zoals kookplaten en afzuiging. Maar ook het keukenmeubilair kopen speelt een belangrijke rol. De term keukenmeubilair is heel breed. Hier valt eigenlijk alles onder dat te maken heeft met de verdere inrichting van de keuken in een horecagelegenheid.
Wat voor soorten meubilair zijn er?
Maar wat voor soorten keukenkasten en andere benodigdheden kan je dan kopen bij Horeca King? We hebben een breed assortiment met veel verschillende soorten producten. Denk bijvoorbeeld aan standaard werktafels. Deze kunnen heel functioneel worden ingezet. Met een groot blad bovenop en onderaan nog een verdieping waar spullen kunnen worden neergezet.
Ook serveerwagens zijn bij ons verkrijgbaar, ideaal wanneer meerdere dienbladen of schalen tegelijk moeten worden verplaatst. Door de wielen onder de serveerwagens rijd je binnen no-time van A naar B. Verder moet je denken aan alles zo groot als voorraadkasten tot dingen zo klein en ingewikkeld als kranen. En natuurlijk alles wat daar tussenin zit: warmhoudkasten, stellingen, regaalwagens, schuifdeurkasten, afvoertafels, etagères, frietuitschepbakken, afvalbakken, bakken en deksels, woktafels, achterwanden en vetafscheiders.
RVS meubilair van hoge kwaliteit
De meubels in een horecakeuken moeten iets meer tegen een stoot
Kenmerken: Kopen in KaatsheuvelKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22691546 Meld aan Aanbodpagina