Vitiltiy Kunststof Bedverhogers Bedklossen


sinds 16-9-2020 7:56:04

Grote foto vitiltiy kunststof bedverhogers bedklossen diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
prijs: € 29,95
Locatie : Boxmeer  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Vitility kunststof bedverhogers
Wordt u verzorgd aan bed, of gaat u binnenkort bevallen? Door gebruik te maken van bedverhogers kunt u uw bed verhogen tot een gewenste hoogte. Gemiddeld ligt de gewenste hoogte voor kraamhulp of verzorging aan bed op 80 centimeter hoogte, dit is bepaald vanuit de Arbo-wet.
Door deze hoogte wordt er een gezonde werkhouding gecreëerd voor de verzorgende of kraamhulp zonder te hoeven bukken. Deze hoogte is gemeten vanaf de grond tot aan bovenkant van uw matras. Een normaal bed haalt dit vaak niet, en daarvoor kunt u gebruik maken van deze sterke bedverhogers.

Kraamzorg en thuiszorg
Per organisatie of zorginstelling kan dit echter met enkele centimeters verschillen. Zo is soms 70 cm al genoeg, en in sommige gevallen 90 cm. In veel gevallen geeft de verzorgende dit van tevoren aan.
Meet het verschil wat u tekort komt, en vang dit op met de gewenste hoogte van een bedklos. Om uw bed op de gewenste minimale hoogte van 80 cm te krijgen, kunt u bedverhogers kopen van 7 cm of 22 cm. Dit zijn de meest voorkomende maten bij standaard bedden. Heeft u een andere maat nodig neem dan even contact met ons op.

Aantal bedverhogers
De bedverhogers worden standaard geleverd als een set van 4. Wanneer u uw bed wilt verhogen bekijk dan op hoeveel punten het bed de grond raakt. Heeft u een bed met vier poten, gebruik dan vier bedklossen. Vergeet bij grotere bedden niet de stelpoten in het midden, hierdoor zijn er meer bedklossen benodigd. Heeft u een boxspring met een hoofdbord en voetbord wat smaller dan 3 cm is? Plaats dan 3 bedklossen per kant. Wanneer het materiaal dikker is dan 3 cm dan heeft u voldoende aan 2 bedklossen per kant.
 
Meubelverhogers
Deze handige klossen voor onder het bed kunnen ook eenvoudig dienen als meubelverhogers. Hiermee kunt u eenvoudig de klossen onder uw meubel zoals een stoel of bank plaatsen.
Doordat uw stoel of bank met een meubelverhoger wordt verhoogd, wordt het zitten en opstaan vereenvoudigd wanneer u moeite heeft met opstaan en zitten. Door het hoogteverschil wordt dit vele malen eenvoudiger.

Maximale belasting
De kleine uitvoering geeft een verhoging van 7 cm en de grote bedverhogers geven een verhoging van 22 cm. Beide uitvoeringen kunnen een maximale belasting van 150 kg hebben per poot.
De kunststof bedverhogers hebben een uitsparing van 10 cm bij 10 cm. De bedpoten komen hier tussen te staan, zodat deze niet makkelijk te verschuiven zijn. Om de bedverhogers te kunnen gebruiken, mag uw stoelpoot of bedpoot daarom niet breder zijn dan 9,5 bij 9,5 cm.
Kenmerken:  Verhogen van bedden of meubels  Handig voor verzorging aan bed of kraamperiode  Eenvoudiger opstaan en zitten door de verhoging  Sterk in gebruik  Eenvoudig te plaatsen Specificaties:
 ● Fabrieksgarantie: 1 jaar
 ● Aantal: Set van 4
 ● Maximaal Draaggewicht: 150 kg per 4 klossen
 ● Afmeting kleine meubelverhoger : 15,5 x 15,5 x 7 cm
 ● Afmeting grote meubelverhoger : 22 x 22 x 25,5 cm
 ● Materiaal: Kunststof
 ● Merk: Vitility


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 8718885910506
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 550612237


Kenmerken: Kopen in BoxmeerKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24279170 Meld aan Aanbodpagina