Vitals Vrouwenformule Pro 60 Tabs

sinds 22-7-2021 03:21:48

Grote foto vitals vrouwenformule pro 60 tabs diversen overige diversen
prijs: € 29,99
Locatie : Lelystad  (Flevoland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Vitals Vrouwenformule Pro 60 Tabletten
Goed voor Vrouwen met een gezondheidsdoel die extra ondersteuning nodig hebben. Een vrouwenlichaam is geen dag hetzelfde. Het doorloopt een voortdurende cyclus onder invloed van het samenspel tussen de verschillende vrouwelijke hormonen. Vrouwenformule Pro is een zorgvuldig samengestelde formule met ingrediënten die bij uitstek geschikt zijn om de gezondheid en het welzijn van vrouwen te ondersteunen.

Er is gekozen voor kruiden van een zo hoog mogelijke kwaliteit en zuiverheid, en met een zo sterk mogelijke wetenschappelijke onderbouwing. Een uniek product dat vrouwen in de vruchtbare leeftijd kan helpen om op elk moment van de maandelijkse cyclus mentaal en fysiek in balans te blijven.


Ook beschikbaar als Vrouwenformule Pro 45 Plus

Voor extra ondersteuning voor de overgangsperiode.


Vitals Vrouwenformule Pro Inhoud pot

60 tabletten


Vitals Vrouwenformule Pro Ingrediënten

Maca (Lepidium peruvianum Chacon), vulstof: microkristallijne cellulose, ashwagandha-extract (Withania somnifera, bevat melk), monnikspeperextract (Vitex agnus-castus), antiklontermiddelen: siliciumdioxide, magnesiumstearaat, hydroxypropylcellulose, glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, saffraanextract (Crocus sativus), bevochtigingsmiddel: glycerol.

Samenstelling per tablet: (dagdosering) ● Maca (MacaHarmony®, 0,3% glucosinolaten) 500 mg
 ● Ashwagandha-extract (KSM-66®, 5% withanoliden) 150 mg
 ● Monnikspeperextract (0,6% aucubine, 0,5% agnuside) 125 mg
 ● Saffraanextract (Affron®, 3,5% Lepticrosalides®) 15 mg
MacaHarmony® is een geregistreerd handelsmerk van Natural Health International.

KSM-66® is een geregistreerd handelsmerk van Ixoreal Biomed Inc.

Affron® en Lepticrosalides® zijn geregistreerde handelsmerken van Pharmactive.


Vitals Vrouwenformule Pro Gebruik en dosering

1-2 tabletten per dag bij een maaltijd (bij voorkeur bij het ontbijt) met water innemen, of zoals geadviseerd. Gedurende de hele menstruatiecyclus gebruiken. Houd u aan de aanbevolen dosering.


Vitals Vrouwenformule Pro Hoe te bewaren

Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.


Vitals Vrouwenformule Pro Algemeen

Bevat geen; gluten, soja, GMO, conserveringsmiddelen en synthetische geur- en kleurstoffen. ● Geschikt voor vegetariërs en niet voor veganisten.
 
Vitals Vrouwenformule Pro Waarschuwing

Lees het etiket voor gebruik. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. ● Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding.
 
Vitals Vrouwenformule Pro Extra informatie

Voor vragen en of extra informatie kunt u bellen of mailen naar: info@orthovitam.comWij Orthovitam.com/nl webshop platform bieden advies en begeleiden mensen met hun lichamelijke en geestelijke gezondheidsdoelen, door middel van onze productkennis van het sam
Kenmerken: Kopen in Lelystad


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25710343 Meld aan Aanbodpagina