Widex TV Play


  • Grote foto widex tv play diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
  • Grote foto widex tv play diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
Grote foto widex tv play diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen Grote foto widex tv play diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
€ 193,42
Locatie Hoorn  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Dit zeer mooie apparaatje kun je gebruiken als de tv wilt verstaan met hoortoestellen vanaf het Evoke platform van Widex. Deze stuurt het geluid rechtstreeks naar je hoortoestellen.


Speciale draadloze TV streamer van Widex: TV play. Met de TV play veranderen uw Widex hoortoestellen in een handomdraai in een draadloze tv headset en hoort u tv geluid direct in beide hoortoestellen, digitaal in stereo!

Of u nu op de hoogte wilt worden gehouden van het laatste tv-nieuws of gewoon wilt ontspannen met een film, TV PLAY helpt u om het geluid van de tv beter te horen.

Met TV PLAY kunt u optimaal genieten van wat u wilt zien en horen via uw hoortoestellen. Met de dubbele antenne-technologie waarvoor patent is aangevraagd, biedt TV PLAY maximale streamingstabiliteit, zodat u nooit belangrijke tv-momenten zult missen.

 

LET OP: DE TV PLAY IS GESCHIKT VOOR WIDEX EVOKE F2 Fusion hoortoestellen. Bent u niet zeker of dit toestel geschikt is voor uw hoortoestellen? Neem dan contact op met onzeklantenservice.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Widex
 ● SKU (eigen artikel code): 97932417
Kenmerken: Kopen in Hoorn

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23324496

Meer Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen

Meer Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen aangeboden in deze subrubriek.