ZenS verstelbaar opstapje 21-26 cm


Grote foto zens verstelbaar opstapje 21 26 cm diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
€ 17,95
Locatie Nieuw-vennep  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

● Voorzien van antislipdoppen voor gebruik in de badkamer
 ● Goed te verstellen in hoogte met 5 cm verschil
 ● Compact formaat en daardoor goed op te bergen
 ● Licht in gewicht en goed te verplaatsen


Veilig in en uit bad
Het ZenS verstelbaar opstapje van 21-26 centimeter maakt het gemakkelijker om lastige situaties veilig te maken. Het in en uit bad stappen is hier een goed voorbeeld van. Daar is het opstapje in de eerste plaats dan ook voor ontwikkeld. Door de veilige antislipnoppen is het veel beter mogelijk om zonder probleem over de rand van het bad te stappen wanneer het buigen en strekken minder gemakkelijk gaat dan ooit het geval was.
 
Ook voor andere situaties bruikbaar
Hoewel het ZenS verstelbaar opstapje van 21-26 centimeter vooral ontwikkeld is voor gebruik in de badkamer is het ook in andere situaties goed bruikbaar. Denk aan het in en uit bed stappen. Wanneer het bed al verhoogd is om gezondheidsredenen, dan kan het opstapje hier in belangrijke mate bij helpen. Zo zijn er ook allerlei andere situaties te bedenken waarin de 21 tot 26 centimeter verhoging net het verschil kunnen maken in het gemak dat ervaren wordt. Juist om die reden is het ook in andere situaties toepasbaar.
 
Gemakkelijk zelf te verstellen
Het voordeel van het ZenS verstelbaar opstapje is dat de hoogte zelf gemakkelijk is aan te passen, De vier poten van het opstapje zijn stuk voor stuk te verlengen of in te korten naar de juiste hoogte. Op die manier is het dus ook mogelijk om van 21 tot 26 centimeter aan extra hoogte te winnen. Dit is allemaal zelf te verzorgen dankzij het gemakkelijke systeem dat in de pootjes te vinden is.


 ● Merk: ZenS
 ● Type: Opstapje
 ● Materiaal: Kunststof
 ● In hoogte verstelbaar: 20-26 cm
 ● Afmetingen circa: 42 x 21 cm
 ● Voorzien van antislipdoppen 
 ● Kleur: Wit
 ● EAN: 8711293447619


DealDonkey = Great Deals, Big Discount, High Service!
DealDonkey is het online platform om dagelijks de scherpste deals te scoren. Iedere dag vanaf klokslag 11:00 uur hebben we de nieuwste aanbiedingen online staan. Je kan hier echt van alles verwachten. Als het maar een verrassend goed product is met daarop een fikse korting.

Eenvoudig bestellen en snelle levering
Geen lastig bestelproces maar in drie eenvoudige stappen je bestelling plaatsen en veilig betalen met iDEAL, Creditcard, PayPal, Bancontact/Mistercash of Afterpay. Bij makkelijk en snel bestellen hoort natuurlijk ook een snelle levering. Bijna alle deals worden uit voorraad geleverd en zijn binnen een paar dagen bij jouw thuis bezorgd.

Wil je deze aanbieding bestellen? Klik dan op onderstaande link

DealDonkey. Great deals. Big discount. High service!

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! 

 

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
Kenmerken: Kopen in Nieuw-vennep

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23278875

Meer Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen

Meer Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen aangeboden in deze subrubriek.